Koulutukset

Järjestämme 3D-Win -perusohjelma – ja maastomallikoulutuksia useita kertoja vuodessa eri puolella Suomea. Perusohjeeseen ja Maastomalliohjeeseen pohjautuvat koulutukset ovat saaneet kiitosta niin aloittelevilta ohjelmiston käyttäjiltä kuin kokeneemmiltakin paikkatiedon ammattilaisilta.

Perusohjelmakoulutuksessa käsitellään tiedostojen hallinnan lisäksi erilaisten tiedonsiirtoformaattien käyttöä sekä pisteiden ja viivojen editointi- ja laskentaominaisuuksia.

Maastomallikoulutuksessa perehdytään lähtöaineiston tarkistus- ja korjaustoimintoihin, kolmioverkkojen luomiseen ja editointiin sekä erilaisiin maastomalleja hyödyntäviin laskentaominaisuuksiin, kuten tarkedokumentointi ja massalaskenta kolmella eri tavalla: pinta vasten pintaa, ruutumassalaskenta ja  poikkileikkausmenetelmä. Kurssin aikana jokainen oppii tiedostamaan kolmioverkkoihin liittyvät ongelmakohdat, sekä huomioimaan massalaskennan tarkkuuteen vaikuttavia tekijöitä.

Infrarakentamiseen suunnatussa syventävässä mallinnuskoulutuksessa perehdytään rakentamisvaiheeseen toimitetun suunnitelma-aineiston tarkastuksiin ja editointiin. Koulutuksessa käsitellään myös aineiston laatua parantavia 3D-Win -toiminnallisuuksia harjoitustehtävien avulla.

Syventävä mallinnuskoulutus jatkaa siitä mihin itse Maastomallikoulutuksessa jäädään. Kun maastomallikoulutuksessa opitaan suunnittelun lähtöaineistojen ja kolmioverkkojen tarkastuksiin ja editointeihin liittyvät perusteet sekä tehdään harjoitusten muodossa yksinkertaisia malleja, paneudutaan syventävässä mallinnuskoulutuksessa vielä pintaa syvemmälle. Koulutuksessa keskitytään infrarakentamisen rakennepintoihin, joiden mallinnusta käsitellään aiheena kokonaisvaltaisemmin, sisältäen myös aineistojen siirtämisen koneohjausjärjestelmään.

Katso tulevat koulutukset

Lue lisää koulutuksista:

Koulutukset
18.9.2020

Vuoden 2020 3D-Win käyttäjäpäivät siirtyvät toiseen ajankohtaan

3D-Win -käyttäjäpäivät on päätetty siirtää toiseen ajankohtaan. Päädyimme tähän ratkaisuun pitkittyneen ja epävarman koronatilanteen vuoksi.

Koulutukset
14.7.2020

3D-Win mallinnuskoulutus Pirkkalassa 9.9.2020

Suosittu 3D-Win mallinnuskoulutus järjestään Pirkkalassa keskiviikkona 9.9.2020.

Ota yhteyttä!

  • Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.