Loppuvuoden 3D-Win -ohjelmistokoulutukset

Järjestämme seuraavat 3D-Win -ohjelmistokoulutukset Oulussa 26.-27.11. ja Espoon Leppävaarassa 11.-12.12.

Koulutuksen ensimmäinen päivä kattaa 3D-Win -perusohjelmiston ja toinen päivä keskittyy 3D-DTM Maastomalliohjelmaan. Koulutukseen voi osallistua joko molemmille tai vain toiselle päivälle, ja se soveltuu sekä 3D-Win -ohjelmiston käyttöä aloitteleville että ohjelmaan jo perehtyneille.

Toisen päivän 3D-DTM Maastomalliohjelman koulutuksessa osallistujien tulee hallita 3D-Win -perusohjelmiston käyttö (esimerkiksi koulutuksen ensimmäisen päivän tai 3D-Win Aloitusohjeen sisältö).

Oheisesta tiedostosta Koulutusohjelma_marras-joulukuu 2019 löydätte mm. päivien ohjelman ja koulutushinnat. Voitte ilmoittautua koulutuspäiville sähköpostilla kirsi@3d-system.fi  Liitäthän sähköposti-ilmoittautumiseen kaikki tarvittavat tiedot (osallistujien nimet, päivät jolle henkilö osallistuu, mahdollinen erityisruokavalio sekä laskutusosoite).

Ilmoittautumiset Oulun koulutukseen viimeistään tiistaina 12.11. ja Espoon koulutukseen viimeistään maanantaina 2.12. Ilmoittautuminen on lukumäärän osalta sitova. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuspäivä pidetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10.

Tervetuloa!