Uutiset

8.6.2017

3D-Win 6.3.2 päivitys 

Uusi päivitys versioon 6.3.2.3 (8.6.2017) on ladattavissa Asiakkaat-sivulta.


5.4.2017

3D-Win -käyttäjäpäivät 

Käyttäjäpäivät 2017 pidettiin Lahdessa. Kiitos kaikille osallistujille!

Päivillä käsiteltiin perinteisesti muutoksia ja uusia toimintoja viimeisten versiojulkaistusten tiimoilta sekä muita ajankohtaisia aiheita.

Käyttäjäpäivien materiaalin voi ladata Asiakkaat-sivulta. Materiaalit löytyvät ensimmäiseltä sivulta, eikä niiden lataaminen vaadi kirjautumista suojatulle asiakassivulle.


3D-Win -ohjelmiston suojaus muuttuu

3D-Win -ohjelmiston suojaus muuttuu kaikilla käyttäjillä vuoden 2016-17 aikana. 

Vaihto aloitetaan 3D-Win Kehitys- ja ylläpitosopimuksen tehneistä verkkolisenssiasiakkaistamme, minkä jälkeen siirrytään työasemalisensseihin. Lähetämme kaikille yhteyshenkilöille henkilökohtaisesti sähköpostia koskien muutosta nimenomaan oman yrityksenne kohdalla.

Lisätietoja muutoksesta löytyy Asiakkaat-sivulta.


Keskustelufoorumi avattu

Olemme avanneet osoitteessa www.3d-system.net/forum keskustelupalstan 3D-system Oy:n ja ohjelmistojemme ympärille. Palstaa voi käydä lukemassa vapaasti mutta sinne kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. 

Toivomme että foorumista muodostuisi vilkas paikka keskustelulle käyttäjien kesken ja sieltä saisi helposti vastauksen kysymyksiinsä ohjelmistojen tiimoilta.

Me 3D-systemin väki vastaamme niihin kysymyksiin jotka koskevat ohjelmaamme mutta muihin kysymyksiin vastaamiseen tarvitaan kaikkien apua.