Uutiset

21.5.2018

3D-Win 6.4.2.1 päivitys 

Uusi päivitys versioon 6.4.2.1 (21.5.2018) on ladattavissa Asiakkaat-sivulta.


 

25.4.2018

3D-Win Kairausohje 64

3D-Win Kairausohje on päivitetty vastaamaan ohjelman versiota 6.4. Tämä ja muut 3D-Win -ohjelmiston manuaalit löytyvät Asiakkaat-sivun kohdasta Manuaalit pdf-muodossa.


25.4.2018

3D-Wiki avattu

Olemme luoneet foorumin rinnalle wiki-sivuston, jossa on tarkoitus kertoa 3D-Win -ohjelmiston toiminnoista foorumia laajemmin. Foorumi jää edelleen keskustelu- ja kyselykäyttöön.

Olemme kiitollisia, jos kommentoitte artikkeleita esimerkiksi sähköpostitse 3d@3d-system.fi (tai suoraan kirjoittajalle) tai lähetätte ehdotuksia mistä aiheista toivotte artikkeleita kirjoitettavan. Otamme myös mielellämme vastaan kirjoittamianne artikkeleita ja lisäämme niitä sivustolle, tietenkin kirjoittajan mainiten. Hyvistä ja mielenkiintoisista artikkeleista voi jopa saada pienen palkinnon.

3D-Wiki löytyy osoitteesta www.3d-system.net/wiki

3D-Forum löytyy osoitteesta www.3d-system.net/forum


29.3.2018

3D-Win -käyttäjäpäivät marraskuussa

3D-Win -käyttäjäpäivät järjestetään jo kuudennentoista kerran.

Tällä kertaa kokoonnumme Helsingissä 8.-9.11. Lähetämme kutsukirjeet tarkempine ohjelma- ja ilmoittautumistietoineen elokuussa sähköpostilla.

Mikäli haluat liittyä postituslistallemme, ota yhteyttä kirsi@3d-system.fi

Nähdään marraskuussa!


5.10.2017

Muistutus 3D-Win -ohjelmiston suojastavan vaihdosta

Kuten olemme aiemmin tiedottaneet, 3D-Win -ohjelmiston suojaustapa vaihtuu tänä vuonna. Marraskuussa julkaistava 3D-Win -ohjelmiston versio 6.4 ei enää tue vanhoja suojaustapoja. Kesäkuussa julkaistu versio 6.3.2 on viimeinen, jota voi käyttää vanhojen suojausten kanssa.

Voitte helposti tarkistaa suojaustapanne kohdasta Ohje - Tietoja.

Jos kohdassa Tyyppi on mainittu sana Sentinel, on asia teidän kohdaltanne kunnossa. Epäselvissä tapauksissa voitte ottaa meihin yhteyttä, niin kerromme, onko organisaationne lisenssit jo päivitetty.

Mikäli päivitys on kohdallanne suorittamatta, tutustukaa ohjeisiin Suojauksen_muutos_3D-Win.pdf. Työasemakohtaisissa lisensseissä toimittakaa ohjeissa 3D-Win-työasema-USB-suojausadapteri-käyttäjä.pdf pyydetty C2V-tiedosto meille, niin lähetämme päivityksen lisenssiinne teille sähköpostitse.

Verkkolisenssien ja lisensointien muutosten suhteen pyydämme olemaan yhteydessä meihin mahdollisimman pian. Verkkolisensseistä löytyy  lisätietoja Asiakas-välilehdeltä.

Huomioittehan, että suojaustapa on oltava vaihdettuna ennen kuin päivitätte version 6.4!

Lisätietoja varten voitte ottaa yhteyttä jarmo@3d-system.fi


Keskustelufoorumi avattu

Olemme avanneet osoitteessa www.3d-system.net/forum keskustelupalstan 3D-system Oy:n ja ohjelmistojemme ympärille. Palstaa voi käydä lukemassa vapaasti mutta sinne kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. 

Toivomme että foorumista muodostuisi vilkas paikka keskustelulle käyttäjien kesken ja sieltä saisi helposti vastauksen kysymyksiinsä ohjelmistojen tiimoilta.

Me 3D-systemin väki vastaamme niihin kysymyksiin jotka koskevat ohjelmaamme mutta muihin kysymyksiin vastaamiseen tarvitaan kaikkien apua.