3D-Win -ohjelmistokoulutus toukokuussa

Järjestämme kevään viimeisen 3D-Win -ohjelmistokoulutuksen 14.-15.5. Vantaalla, Original Sokos Hotel Vantaassa.

Koulutuksen ensimmäinen päivä kattaa 3D-Win -perusohjelmiston ja toinen päivä keskittyy 3D-DTM  Maastomalliohjelmaan. Koulutukseen voi osallistua joko molemmille tai vain toiselle päivälle, ja se soveltuu sekä 3D-Win -ohjelmiston käyttöä aloitteleville että ohjelmaan jo perehtyneille.

Toisen päivän 3D-DTM Maastomalli -ohjelman koulutuksessa osallistujien tulee hallita 3D-Win -perusohjelmiston käyttö (esimerkiksi koulutuksen ensimmäisen päivän tai 3D-Win Aloitusohjeen sisältö).

Oheisesta pdf-tiedostosta Koulutusohjelma_toukokuu_2019.pdf löydätte mm. päivien ohjelman ja koulutushinnat. Voitte ilmoittautua koulutuspäiville sähköpostilla kirsi@3d-system.fi viimeistään maanantaina 29.4. Liitättehän sähköposti-ilmoittautumiseen kaikki tarvittavat tiedot (osallistujien nimet, päivät jolle henkilö osallistuu, mahdollinen erityisruokavalio sekä laskutusosoite).

Ilmoittautuminen on lukumäärän osalta sitova. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuspäivä pidetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10.

Koulutushintaan ei sisälly majoitusta. Mahdollisten huonevarausten suhteen pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan hotelliin.

Tervetuloa!